Ratkaisemme verkkokauppasi haasteet ja autamme liiketoimintasi kasvuun

You Have Problems, We Have Answers

Sähköisen kaupankäynnin ammattilaiset

Me olemme sähköisen kaupankäynnin kasvattamiseen erikoistunut porukka. Tiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista, joilla on vuosien tuoma vahva kokemus ja osaaminen. Olemme tuottaneet uusia palveluita globaalisti, virittäneet heikosti toimivat verkkosivustot uuteen iskuun, valinneet verkkokauppakokemusta parantavat toimittajat (tai kehittäneet aivan uusia asiakkaidemme toiveiden mukaan) sekä tehneet nyrkkipajoista miljoonaluokan yrityksiä.

DIGIKUMPPANISI

Tutustu asiantunti­joihimme

Meillä on halu parantaa juuri Sinun liiketoimintaasi. Siksi haluamme työskennellä rinta rinnan kanssasi, liiketoimintasi hyväksi. Ajattelutapamme on yrittäjälähtöinen, mutta työskentelemme tiiminä niin sisäisesti kuin asiakkaidemme kanssa. Olemme luovia, avoimia ja aktiivisia keskustelukumppaneita sekä erittäin motivoituneita menestymään.

Brett Cole-Clark

Growth Consultant

brett@tribetail.fi

Vili Väre

Growth Consultant

vili@tribetail.fi

Satu Belli

Growth Consultant

satu@tribetail.fi

Mikko Lemmetti

Content Creator

mikko@tribetail.fi

Petteri Erkintalo

Principal Consultant ···
Founder

petteri@tribetail.fi

Jussi Hanki

Growth Strategist

jussi@tribetail.fi

ÄLÄ JÄÄ ODOTTELEMAAN

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

MEILTÄ LÖYDÄT VASTAUKSET

FAQ

Tarjoamme kattavia palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan suuremman yleisön verkkosivuillaan. Palveluihimme kuuluu mm. SEO-analyysi ja -optimointi, sosiaalisen median strategian suunnittelu ja toteutus, maksetun mainonnan suunnittelu ja hallinta, sisältömarkkinointi ja laadukkaiden ulkoisten linkkien hankinta. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaanamme saavuttavat liiketoiminnalliset tavoitteesi kasvattamalla liikennettä ja parantamalla hakukonenäkyvyyttä. Räätälöimme juuri sinulle oikeat palvelut tilannekohtaisesti.

Hyvä käyttöliittymäsuunnittelu ja käyttökokemus ovat verkkosivujen menestyksen kulmakiviä, sillä ne auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja kasvattavat liiketoimintaasi. Hyvällä käyttökokemuksella luot pitkäaikaisia asiakassuhteita, parannat brändimielikuvaa ja lisäät sivuston kävijöiden konversioita. Kun verkkosivusi on helppo käyttää ja miellyttävä silmälle, asiakkaasi viihtyvät pidempään sivustollasi ja palaavat takaisin tulevaisuudessa.

Hyvä käyttöliittymäsuunnittelu ja käyttökokemus myös vaikuttavat myönteisesti hakukoneoptimointiin, sillä Google arvostaa sivustoja, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen käyttäjilleen. Tämä voi parantaa hakukonenäkyvyyttäsi ja lisätä sivuston liikennettä.

Tehokkaassa Google Display -mainonnassa tärkeintä on tavoittaa oikea kohdeyleisö oikeassa kanavassa ja oikeaan aikaan. Onnistunut mainonta vaatii myös houkuttelevan mainosmateriaalin, joka herättää huomion ja saa käyttäjät klikkaamaan mainosta.

Meidän tiimimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tehokkaan Google Display -mainonnan avulla parempaa ROI:ta ja enemmän konversioita. Pyrimme ymmärtämään kohdeyleisösi tarpeet ja käyttäytymisen, jotta voimme tavoittaa heidät tehokkaasti ja houkutella heidät sivustollesi. Meillä on kokemusta mainosmateriaalien suunnittelusta ja testauksesta, jotta varmistamme mainosten maksimaalisen tehokkuuden.

Some-markkinointi auttaa yritystäsi tavoittamaan kohdeyleisösi tehokkaasti sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Instagram ja Twitter. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda suoraa vuorovaikutusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja kasvattaa brändin tunnettuutta. Some-markkinoinnin avulla voit myös luoda ja jakaa sisältöä, joka kiinnostaa ja sitouttaa kohdeyleisösi.

Sähköpostimarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja sitouttaa olemassa olevia asiakkaita. Se mahdollistaa personoidun viestinnän ja tarjoaa suoran yhteyden asiakkaisiin. Sähköpostimarkkinointi voi auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi lisäämällä myyntiä, vähentämällä asiakaspoistumaa ja parantamalla brändimielikuvaa.

Google Analytics tarjoaa syvällisen käsityksen siitä, miten käyttäjät toimivat verkkosivustollasi. Se tarjoaa arvokasta tietoa, joka auttaa mittaamaan sivustosi suorituskykyä, tunnistamaan ongelmakohdat ja parantamaan käyttäjäkokemusta. Analyticsin avulla voit seurata tärkeitä mittareita, kuten kävijämääriä, käyttäytymistä ja konversioita, ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sivustosi kehittämiseksi.

Tarjoamme asiakkaillemme selkeät ja läpinäkyvät hinnoittelut, jotta voimme varmistaa, että löydät palvelumme juuri sinun budjettiisi sopivalla hinnalla. Panostamme siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen ja saavat parhaan mahdollisen arvon palveluistamme. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Valitsemalla meidät voit olla varma siitä, että saat räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintasi kasvattamiseksi. Meillä on pitkäaikainen kokemus ja syvä osaaminen erilaisilta toimialoilta, joten ymmärrämme asiakkaidemme haasteet ja tarpeet. Lisäksi tiimimme koostuu kokeneista ja intohimoisista ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneita auttamaan sinua menestymään.

Panostamme vahvasti asiakaspalveluun ja kommunikaatioon, jotta voimme varmistaa, että olet tyytyväinen palveluihimme joka askeleella. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemalla meidät voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi pitkällä tähtäimellä.